TRENDS 2022

RONDE EN ORGANISCHE VORMEN

Een trend die we in 2021 al veel zagen en in 2022 ook zeker een blijvertje is, zijn de ronde en organische vormen. Meubels met ronde vormen zien we steeds vaker terug komen in het interieur. Royale hoekbanken met een rond eiland, ronde fauteuils met veel kussens. Wat ook kenmerkend is, en zeker een mooie combinatie is, zijn de aaibare en zachte materialen. Denk bijvoorbeeld aan de Bouclé en teddy stofjes. Het feit dat we steeds meer aaibare en zachte materialen toepassen in ons interieur komt ook mede voort uit de tijd waar we uitkomen. We zijn veel thuis geweest en hebben allemaal de geborgenheid van ons huis opgezocht. Ons huis zijn we meer en meer als een veilige en vertrouwde plek gaan zien. 

Zitcombinatie Chelsey

Onze nieuwe bank Chelsey is voorzien van prachtige ronde vormen, dit geeft de bank precies de uitstraling die past bij deze trend. En voorzien van een mooie zachte stoffering een heerlijk plofbank,  om gezellig met het hele gezin te relaxen. De Chelsey is in verschillende opstellingen mogelijk, ook voor de stoffering zijn er vele opties mogelijk. Bijvoorbeeld mooie zachte materialen en/of stoere leersoorten in diverse kleuren.

Zitcombinatie Seattle

Bank Seattle

Maar ook één die onder de categorie organische vormen valt is onze nieuwkomer Seattle. Kenmerkend voor deze bank is het trapezium element die de mooie ronde vorm geeft aan de bank. Ook de Seattle is in meerdere opstellingen en stofferingen mogelijk. Als je een echte eyecatcher zoekt met mooie ronde vormen en een fijne zit! Kom dan zeker eens een proef zit doen op ons model Seattle. Uiteraard hebben we een groot assortiment banken staan die we kunnen laten stofferen in een mooie zachte stof.

Fauteuil Coco

Teddie stofjes

Een waar beertje om lekker in weg te kruipen is de fauteuil Coco. Deze fauteuil is gestoffeerd met een heerlijk zachte teddie stof. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stuk voor stuk een ware pracht die in elke woonkamer tot zijn recht zal komen. Als er één onder een aaibaar en zacht meubel valt is het de fauteuil Coco, wij hebben de fauteuil in de showroom staan in een stoere groene teddie maar de stoel is leverbaar in verschillende stofsoorten en kleuren.

Accessoires

In deze trend laten we natuurlijk ook de mooie ronde vormen en zachte materialen terugkomen in de accessoires. Mooie ronde vazen, vloerkleden in een fijn zacht materiaal, kussentjes in een zachte teddie stof, het kan allemaal. Ronde vloerkleden en grote vloerkleden in een fijne zachte teddiestof, HEERLIJK! Een mooi vloerkleed kan echt een verbindende factor zijn voor de zithoek. Vraag ons gerust advies bij het kiezen van een goed vloerkleed, want eerlijk is eerlijk, de juiste maat kan een zithoek maken maar de verkeerde maat kan een zithoek ‘breken’! Maak gerust een afspraak met een van onze stylisten voor een passend advies.

Bekijk onze accessoires pagina voor de tofste accessoires!!

KLEUREN

Ook kleur in interieur kan een sfeer bepaler zijn! De trends blijven komen en gaan. Kleur in verf maar ook in accessoires verandert elk seizoen mee. Op dit moment is een trend bijvoorbeeld geel en goud, en zeg nou zelf, de zon begint weer te schijnen maar het zonnetje in huis halen kan nu al met deze tinten. Een mooie warme tint op de muur, je nieuwe bank laten stofferen in een zonnige, zachte tint of mooie goudkleurige accessoires. Dat word echt het zonnetje in huis! Wat een fijne sfeer zal dat geven! Om deze sfeer in huis te halen kunnen wij je zeker helpen, we hebben een ruim assortiment in stoffen en accessoires die heel goed in deze trend passen. Maar laten we de andere trend kleuren niet vergeten, ook groentinten zien we veel terug komen in de interieurs. En hoe mooi staan deze kleuren bij elkaar, combineer de tinten voor een mooi geheel.

Welke trend en kleur heeft jouw voorkeur? Wij helpen je graag!

Na het lezen van deze blog zit je natuurlijk vol inspiratie en wil je het liefst gelijk aan de slag! Ons advies? Wacht hier even mee! Het is natuurlijk erg aantrekkelijk om gelijk je interieur om te gaan gooien. Maar zonder plan zal het niet het effect geven wat je zoekt. Maak gebruik van ons gratis interieuradvies, laat je adviseren en ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur. Of kom een keer langs bij ons in de showroom voor inspiratie!

Onze showroom kunt u vinden op onderstaand adres:

Zuidvliet 84-100
8921 BM Leeuwarden

Share this post