Trend | De wandlamp is hip!

De wandlamp is weer helemaal terug van weggeweest! Vroeger hing de wandlamp al bij Opa en Oma boven het bijzettafeltje naast de bank, maar deze leukerd is in een nieuw, modern jasje gestoken!

Vaak als je het hebt over wandlampen, denken veel mensen nog aan de suffe varianten van vroeger. Maar dit is het niet meer! Tegenwoordig kun je allerlei verschillende modellen verkrijgen in de meest stoere uitvoeringen.

Bij WinjeWanje Interieurs vind je sinds dit jaar een hele collectie aan wandlampen die perfect passen in een stoer, industrieel of juist modern interieur. Of je ze nu ophangt voor sfeerverlichting, of juist heel erg gericht om bijvoorbeeld een boek te lezen. Er is voor ieder wat wils.

wandlamp winjewanje interieurs

Naast dat een wandlamp er erg leuk en speels uit ziet, is het voor vele inrichtingen ook nog eens een handige, ruimte besparende oplossing! Waar een vloerlamp altijd een plekje op de vloer inneemt, is dit bij een wandlamp niet zo. Want de wandlamp hang je gewoon aan muur.

Bijna alle wandlampen die verkrijgbaar zijn bij WinjeWanje Interieurs zijn voorzien van een stekker. Dit maakt dat je ze eigenlijk overal op kunt hangen. Je bent namelijk niet gebonden aan een stroompunt in de wand. Er moet alleen een stopcontact in de buurt zijn. Een gaatje boren en een schroef is alles wat je nodig hebt!

Ben je helemaal enthousiast geworden door deze blog? Kom dan snel eens langs in onze showroom om deze leuke lampen de bekijken!
Of kijk alvast even op onze website, daar kun je ze ook allemaal bewonderen.

Share this post