Tijd voor een nieuwe bank- vind jouw PERFECTE MATCH!


Stel je voor- het is tijd voor een nieuwe bank! YES! Razend enthousiast begin je te researchen; welke kleur? Grootte? Hoek of recht? Poeh wat een keuze…… Het uitzoeken van een nieuwe bank is gemakkelijk, zeggen ze. Ja, als je tenminste weet waar je naar moet zoeken! Het kopen van een nieuwe bank is dan ook geen dagelijkse bezigheid. En dan nog de stress over of de bank die je op het oog hebt wel tijdloos is. Raak je er niet gauw op uitgekeken?

Het komt soms voor bij het kiezen van een nieuw bankstel, dat deze te groot of juist te klein lijkt voor de ruimte. Meten is weten, zeggen wij hier altijd! Kom goed voorbereid proefzitten, en zorg er voor dat je de afmetingen bij de hand hebt.


Aangezien een bank nogal sfeerbepalend is in huis, wil je natuurlijk dat deze precies past in en bij de rest van het interieur. Denk voor het aanschaffen van een nieuw bankstel goed na over de sfeer die deze moet uitstralen! Dit gaat van kleur en materiaal tot aan vorm. Ga je voor stof of voor leer? Als je voor stof kiest, welke stof kies je dan? Ga je bijvoorbeeld voor microvezelstof? Een microvezel bank is veel makkelijker schoon te houden dan een ruwe stof. Vooral in huishoudens met kinderen en/of huisdieren is een microvezel bank daarom een goede keuze. Stof is daarentegen verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en patronen en komt hierdoor wat knusser en toegankelijker over. Ook leer is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren.


TOP TIPS: 1. Comfort is key! Niet alleen het uiterlijk van de bank doet er toe- let er ook goed op dat de bank past bij hoe jij lekker zit en relaxed. Uren lekker lapzwansen en Netflixen, of juist gezellig koffie leuten met vrienden. Zo kun jij heerlijk vele uren op de bank doorbrengen.
2. Weet jij niet zo heel goed wat het beste bij jouw stijl aansluit? Met een mooi, rustig neutraal gekleurd bankstel kun je bijna niet verkeerd gaan. Een neutraal gekleurd bankstel met geen of minimaal patroon past thuis bij de meeste interieurstijlen. Gebruik kussens en een plaid om deze per seizoen af te wisselen en om te stylen! Ook is de kleur muur erg belangrijk- in welke sfeer zet jij je nieuwe bank neer?
3. Zoals eerder gezegd; meten is weten!


Heb je hulp nodig? Team WinjeWanje staat voor je klaar! Met ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils en wij zullen dan ook ons uiterste best doen om jouw droombank te realiseren! Maak hier een afspraak.

Share this post