STOER Collectie

Als je WinjeWanje al een tijdje volgt, heb je vast al gezien dat wij een winkel zijn met stoere, industriële en landelijke producten. Daar mag dan ook de collectie genaamd ‘STOER’ niet aan ontbreken! De collectie is zeer uitgebreid. Dit loopt van vakkenkast tot tv meubel en salontafels etc. Er is eerlijk waar voor ieder wat wils. Het leuke is dat je de meubels heel goed met elkaar kunt combineren in je interieur, maar ook met andere meubel series!


Welke materialen worden gebruikt?

De meubelen zijn gemaakt van oud mangohout en ze zijn mat afgelakt. De frames zijn gemaakt van zwart metaal, hierdoor heeft elk meubel van onze STOER collectie een industriële look én hierdoor staan de items altijd stevig en stabiel.


Wat maakt deze collectie zo bijzonder?

Wat deze collectie zo bijzonder maakt is dat het een hele stoere en vooral ook natuurlijke uitstraling heeft. De meubels zijn vlak geschaafd en behandeld met een matte lak. Hierdoor heb je een meubel die beschermd is tegen vet, vuil en vloeistoffen. En toch behoudt het zijn natuurlijke en stoere uitstraling.

Stoer collectie in jouw interieur

De stoer collectie is een prachtig meubel in je interieur. Het past in een landelijk en industrieel interieur. Je kunt het combineren met elke kleur die je maar wilt. Dit omdat het hout samen met het stalen frame een neutraal geheel geeft.
Het mango hout heeft bovendien een hele warme uitstraling waardoor je meteen sfeer en warmte in je huis creëert.

TOP TIP: Ga voor een ronde STOER salon- en eetkamertafel. Een ruimte bestaat vaak al uit zoveel rechte vormen en lijnen. Denk aan je bank, de muren, de TV, de deuren en ramen. Door ronde vormen toe te voegen aan je interieur, creëer je meer speelsheid en doorbreek je deze rechte lijnen.


Geïnteresseerd in een 1 op 1 gesprek met één van onze stylisten? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes! We kunnen ons namelijk erg goed voorstellen dat het soms lastig kan zijn om de juiste combinatie in meubelen, maten en kleuren te vinden. Hier helpen wij dan ook graag mee. Maak geheel vrijblijvend een afspraak:

Per mail: info@winjewanje.nl
Telefonisch: 0582134967
Whatsapp: 0651690020
Via Social Media: Facebook of Instagram

Share this post