Interieuradvies

Waar wonen leven wordt. En dat begint al zodra je onze winkel binnenstapt. Gezellig sfeervol en leefbaar.

WinjeWanje kiest voor kwaliteit

Woonwinkel WinjeWanje is een door het CBW erkende woonwinkel. Al onze meubelen en accessoires voldoen aan de hoogste eisen en worden goedgekeurd voordat ze het magazijn verlaten. Bovendien profiteer je van de maximale garantieperiode.Persoonlijk advies

Of je nu een lamp zoekt of een complete inrichting: wij denken in alles met je mee. Jouw vragen zetten we om in een mooi, persoonlijk en praktisch interieur. “Door te kijken naar karakter en leefsituatie kan ik een aantal dingen laten zien waarvan je dan meestal al snel zegt: Yes, dit is het!”

We geven je ook kleuradvies voor de muren, vloeren en stoffen. Neem gerust kleurstalen en vloerdelen mee zodat je ziet wat in jouw interieur past.

Wij maken van jouw huis een thuis

We gaan samen met jou om tafel zitten. Geen ingewikkeld gedoe met programma’s. We maken een duidelijke schets met de juiste maten.

Met een complete inrichting zet onze styliste bij jou thuis alle puntjes op de i. Denk aan:

  • Accessoires
  • Verlichting
  • Vloerkleden
Snelle levertijd

Al onze zitmeubelen worden gemaakt in Nederland.

Het resultaat? Een snelle levertijd.

Bezorgt bij jou thuis

En dan is er ook nog de mogelijkheid om de meubelen bij jou thuis te laten bezorgen. Je meubelen en woonaccessoires worden bij jou thuis uitgepakt en geplaatst. We zetten alles neer op de gewenste plek en nemen het verpakkingsmateriaal mee. Je geniet dus direct van je nieuwe interieur!

 

Onderhoud voor alle meubelen

Stoffen bekleding schoonmaken 

Wanneer het meubilair met stof bekleed is, is het raadzaam regelmatig te stofzuigen met een meubel opzet stuk. Een vlek is dan met koolzuurhoudend water te verwijderen.

Om de meubels te reinigen kan het beste een vochtige microvezeldoek (gebruik alleen water) worden gebruikt. Als dit niet voldoende werkt, kunt u een vlekkenverwijderaar gebruiken in combinatie met een droge microvezeldoek. Het is ook te raden om regelmatig onder de kussens van banken en stoelen te stofzuigen. Ongemerkt verzamelt zich hier veel stof en vuil.

Indien de bekleding vaal geworden is, kunt je het beste koud azijnwater gebruiken om de originele kleur weer terug te krijgen.

Houten meubels reinigen

Reinig vlekken op jouw eikenhouten tafel met lauw bier. Wrijf altijd in de lengterichting van de houtnerf. Het hout mag niet te nat worden en je dient het erna direct goed droog te maken. Babydoekjes zijn ideaal om glanzend hout mee te reinigen.

Groene zeep is het beste middel om teakhouten meubels te reinigen. Het voordeel van groene zeep is dat het qua aanschaf niet duur is, het lekker fris ruikt en ontzettend goed werkt. Groene zeep verwijdert op teakhouten meubels alle vlekken. Nog een voordeel is dat het teakhout niet verkleurt. Groene zeep heeft tevens de eigenschap dat het uitermate goed ontvet.

Krassen kunnen goed worden behandelt met een retoucheerstift, die uiteraard dezelfde kleur als het hout heeft. Daarna kunt u het drogen met een föhn. Hierdoor kunt u de verhitte waslaag daarna met een zachte doek gemakkelijk tot diep in de kras wrijven. Krassen in mahoniehout en kersenhout kunt je verdoezelen met jodium of met een watervaste viltstift. Ook kunt je met een walnoot over de beschadigde plek wrijven. De walnoot helpt bij het verbergen van beschadigingen.

Bij MDF meubelen (geperste plaat met een middelharde dichtheid) is het raadzaam om zo weinig mogelijk vocht te gebruiken. Vervolgens goed droogmaken.

Witte kringen in houten meubelen worden meestal veroorzaakt door water. Je kunt ze verwijderen met een föhn, waardoor de was opnieuw vloeibaar wordt. Door de plek vervolgens goed op te poetsen herstelt de kleur.

Een complete onderhoudslijn:

  • Vlekken uit textiel te verwijderen
  • Textiel en leer in een goede staat te houden
  • Tafels te beschermen

Met deze onderhoudsproducten blijven je meubelen altijd in topconditie.

Website realisatie: WebZakenAdvies