Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd als deze binnen 14 dagen, gefrankeerd, onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons worden verstuurd. Het geld wordt na ontvangst van de goederen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, op uw bankrekening terug gestort.

Retourneren van postpakketten, 
Als het product via de post verstuurd kan worden kunt u het binnen 14 dagen naar ons terugsturen. De kosten van het retourneren zijn voor uzelf. Hiervoor hebben wij wel een aantal voorwaarden waar de verpakking en het product aan moeten voldoen.

1. Pak het product in, in de originele verpakking. Samen met een kopie van het factuur en een omschrijving van de reden van retour. Vergeet vooral niet het rekeningnummer te vermelden waar het bedrag op terug gestort kan worden.
2. Verstuur het pakket binnen 14 dagen op uw manier naar ons toe. Natuurlijk mag u het ook zelf langs komen brengen in de winkel.
3. Wanneer wij het product in goede staat hebben ontvangen, ontvangt u het bedrag binnen 14 dagen terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

Uitzonderingen bij retour
Als het product door eigen gebruik is beschadigd, of door welke soort schade dan ook voortvloeiende uit het gebruik van geleverde artikelen is het niet mogelijk om deze te retourneren.

Retouradres:

WinjeWanje Interieurs
Zuidvliet 84-100
8921 BM Leeuwarden

Retourneren bij afhalen

Wanneer u kiest om het product af te komen halen in winkel kunt u het product meteen bekijken en ook beoordelen. Na goede beoordeling is retourneren niet meer mogelijk.