Nubuck kit compleet OranjeBV

Een complete verzorgingsset voor onderhoud, reiniging en bescherming van nubuck en suède (geschuurd leder). 

Spuitbus Textile & Leather Protector 
Beschermt tegen vuil en vlekken op basis van water, vet en olie. Textile & Leather Protector herstelt ook de waterafstotende eigenschappen van leer.

Natural Leather Cleaner

Natural Leather Cleaner verwijdert verontreinigingen (en vlekken) snel en effectief. Speciale reiniger voor o.a. geschuurd leder zoals pilotenleder, suède en nubuck. Vele van deze leersoorten vertonen meestal een kras-, velours-, of geschuurd effect.

Nubuckspons (cleaner) 
De nubuckspons wordt gebruikt bij lichte, oppervlakkige vervuiling en om d.m.v. licht borstelen het “fluweel” uiterlijk van nubuck en suède te behouden/herstellen. In de nubuckspons zit tevens een nubuckgum, die gebruikt wordt bij intensievere vlekken. 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,00

Details

Spuitbus Textile & Leather Protector 
Ondergrond moet kleurecht zijn. Test eerst op een niet in het oog vallend deel. Als de kleur afgeeft, niet behandelen. Houdt de spuitbus rechtop en spuit op ca. 20 tot 30 cm afstand in gelijkmatige banen. Droogtijd ca. 12 uur. Inhoud van de bus is voldoende voor ca. 5 – 7 m². Overdosering vermijden. Geef uw leder elke 6 maanden een behandeling met Textile & Leather Protector. Alleen buiten of in een zeer goed geventileerde ruimte gebruiken!
Natural Leather Cleaner 
Product altijd eerst uittesten op een onopvallende plaats. Natural Leather Cleaner op een schone doek of spons aanbrengen. Bij sponsverwerking lichtjes in de spons knijpen, waardoor schuimvorming ontstaat. Hiermee met licht draaiende bewegingen, zonder veel druk uit te oefenen, het oppervlak zoals de leuning, zitting of rugdeel, in z’n geheel reinigen. Deze werkwijze ook hanteren bij vlekken. Altijd een heel deel van het meubel behandelen en niet een klein plekje afzonderlijk. Bij onvoldoende resultaat de behandeling herhalen. Voorkom overdosering om kringvorming te voorkomen. 
Let op! Leder met een velours- of geschuurd effect na behandeling direct naborstelen (opruwen) met de Nubuckspons en na droging inspuiten met de spuitbus Textile & Leather Protector. 

Nubuckspons (cleaner)
Zachtjes borstelen totdat vuil verdwenen is en/of het “fluweel” uiterlijk hersteld is. Hardnekkige oppervlaktevervuiling verwijderen met de nubuckgum. Indien nodig nabehandelen met de spuitbus Textile & Leather Protector voor leder.
Algemeen advies 
Nieuw leder direct impregneren met de spuitbus Textile & Leather Protector. Bestaand leder eerst met ronddraaiende bewegingen opborstelen met de nubuckspons en vervolgens behandelen met de spuitbus Textile & Leather Protector. Borstel uw leder minimaal 1 x per maand met de nubuckspons! 

Extra info

Artikelnummer Nubuckkit
Materiaal Nee
Afmetingen Nee

Bel ons gerust voor meer informatie over onze producten.

Wij zijn een CBW-erkende woonwinkel. Je bent dus altijd zeker van je aankoop.

Website realisatie: WebZakenAdvies