Nieuwste trend amberblokjes!

Ken je onze nieuwste aanwinst al? Amberblokjes gemaakt in Marokko. Deze blokjes zijn niet meer weg te denken uit je interieur. Ze hebben een heerlijke geur en kunnen voor heel veel dingen gebruikt worden. Leg ze bijvoorbeeld in je kledingkast of schraap er een beetje af en doe het in je stofzuiger zodat deze weer heerlijk gaat ruiken.

Wat is een amberblokje?

Amberblokjes zijn weer helemaal hip. Ze ruiken niet alleen heerlijk maar het is ook nog eens mooi voor het oog. Maar wat is een amberblokje nu eigenlijk? De blokjes zijn gemaakt uit onder andere natuurlijke barnsteenhars en essentiële oliën. Barnsteen is de versteende hars van de Pinus Succinifera en de amberolie wordt gewonnen door droge destillatie van deze fossiele hars. De amberblokjes worden in Marokko op een ambachtelijke wijze gemaakt.

Waar kun je deze blokjes gebruiken?

Je kunt amberblokjes eigenlijk overal gebruiken. Denk aan je woonkamer, slaapkamer, kledingkast, auto, etc. Mocht je nou denken wat ruikt mijn stofzuiger vies als ik aan het stofzuigen ben, schraap dan een beetje van het amberblokje af en zuig dit op. Je zult zien dat de stofzuiger dan weer heerlijk gaat ruiken. En wat is er nou fijner dan een frisse geur in je huis als je aan het schoonmaken bent. Verder kun je de amberblokjes op een schaaltje op de kachel leggen of je legt het op een geurbrander zodat het gaat smelten en een heerlijke geur afgeeft. Eigenlijk alles wat je een lekker geurtje wilt geven kun je de amberblokjes voor gebruiken. Je kunt het zelfs op je eigen huid smeren.

Let wel op dat als je de blokjes op een warme plaats legt, je er een schaaltje onder doet. De blokjes gaan namelijk smelten als ze warm worden. En ruiken de blokjes na verloop van tijd iets minder sterk? Schraap er dan een beetje af, dan krijgen ze opnieuw een heerlijke geur.

Mocht je nou enthousiast geworden zijn over de amberblokjes kom dan eens kijken en vooral ruiken in onze winkel!! Wij hebben op dit moment 5 verschillende geuren maar er komen nog meer bij!!

Wij hebben op dit moment de geuren: amber powder, brown powder, lavendel, musk en black amber. Zien we jullie snel bij Winjewanje? Wij helpen en informeren jullie graag!

Share this post