Vandaag nog, kwam er een gezin binnen voor een 2-zits bank. Heerlijk als je weet wat je zoekt. Een 2-zitter hebben wij natuurlijk in diverse soorten en kleuren. Echter in het gesprek kwamen we erachter dat het een gezin betrof met 3 kinderen. Een 2 zits bank geeft dan te weinig ruimte en je wil toch graag dat iedereen fijn zit. In gesprek kwamen we erachter dat ze wel groter willen, maar dat ze dat niet kwijt kunnen. Doormiddel van foto’s en afmetingen van de woonkamer hebben we laten zien hoe ze toch een grotere bank kwijt kunnen. Door 14 jaar ervaring zien we waar je schuiven kan zodat je toch kan kopen wat je eigenlijk zou willen. Jij blij, wij blij. Gezellig weekend!
Posted in Nieuws By Greetje Bosma

 

WinjeWanje Interieurs is een begrip geworden in het noorden. En daar zijn we trots op!

 

Het aanbod meubelzaken is in het noorden niet echt groot.

En WinjeWanje is niet zomaar een meubelzaak:

• Meer dan 2000 m2 wooninspiratie

Niet te groot en niet te klein en toch raak je bij WinjeWanje niet uitgekeken. Met meer dan 2000 m2 aan wooninspiratie ben je in onze meubelwinkel wel even zoet. Daarnaast verandert onze collectie regelmatig. Dus kom gezellig vaker langs.

• Niet op een grote woonboulevard

Uit de laatste consumenten onderzoeken blijkt dat de mensen de grote woonplaza’s en de onpersoonlijke woonsupermarkten moe zijn en weer kiezen voor de ‘kleinere’speciaalzaken.

Ben je op zoek naar een goede meubelwinkel? Houd je van kwalitatief uitstekende meubels? En word je graag geholpen door deskundig personeel? Twijfel dan niet langer kom eens langs, het WinjeWanjeteam van 6 kundige mensen heten je van harte welkom!

 

Posted in Nieuws By Greetje Bosma
Website realisatie: WebZakenAdvies