Gevel

Meubels en woonaccessoires met hoge kortingen

De WinjeWanje Kortingloods blijkt een groot succes.

De eerste weken is er veel aanloop bij de WinjeWanje Kortingloods, iedereen, van minder bedeeld tot rijk, houdt van een Mazzeltje.

,,In de aanloop naar ons dertienjarig bestaan vonden we het tijd voor een make-over om helemaal fris de toekomst in te gaan. Daarom ook hebben we in de sfeervolle oude fabrieksloods tegenover WinjeWanje nog een winkel geopend: de Kortingloods. Hier komen we met een beslist WinjeWanje-waardig aanbod van meubelen en woonaccessoires met hoge kortingen.

De Kortingloods is in september geopend.’’ ,,Mensen komen glunderend naar buiten, omdat ze een prachtig kwaliteitsproduct voor een koopje hebben gevonden. Of het nu gaat om een bank, eettafel, stoelen, kasten of accessoires alles gaat meteen mee voor superlage Mazzelprijzen. En ben je dus op zoek naar een massief houten tafeltje, een unieke kast of een comfortabel bankstel? Loop ook even de Kortingloods binnen; het kan heel goed zijn dat er een item op je staat te wachten dat je net nodig hebt om je huis nog meer persoonlijkheid te geven’’, zegt Greetje Bosma. ,,In de Kortingloods hebben we bijvoorbeeld showmodellen, magazijnvoorraden en modellen die uit het assortiment gaan. Stuk voor stuk zijn het stoere meubels en accessoires van WinjeWanje-kwaliteit en als je een bank of kast ziet staan die je beslist wilt hebben, dan kun je ‘m meteen meenemen voor een prettige prijs. Dat noemen we mazzel hebben.’’

Mazzelzolders

In het Pand van WinjeWanje Interieurs zijn eveneens twee Mazzelzolders geopend, vol met honderden Mazzeltjes. Dus zelfs naast de nieuwe collecties is het lekker sneupen tussen de Mazzeltjes bij WinjeWanje...

Zowel WinjeWanje als de Kortingloods zijn beslist geen standaard woonwinkels.

Het is al geweldig leuk om naar binnen te gaan om inspiratie op te doen. Greetje: ,,Veel creatieve mensen met gevoel voor vormgeving en oog voor kwaliteit, gaan toch graag met ons in gesprek over de inrichting van hun woning. Ik heb gemerkt dat ze ongeveer wel weten wat ze mooi vinden, maar dat ze net dat zetje nodig hebben om te durven kiezen voor een persoonlijke sfeer. Een kamer krijgt cachet als je durft te mixen. Zo wordt je huis een echt thuis en straalt je kamer uit wie je bent.’’

Kies voor stijladvies

Het team van WinjeWanje geeft haar klanten met plezier stijladvies. Daarbij kan desgewenst een totaalplaatje van je interieur worden gemaakt. Van de kleur van je muren en de kussens in vergrijsde tinten op je bank van dik vintage leer tot aan de lamp boven je eetkamertafel van doorleefd hout. Greetje: ,,We vinden het fijn als iemand een schets van de kamer en eventueel wat foto’s meeneemt en ons vertelt wat zijn of haar persoonlijke voorkeuren zijn. Ook de afmetingen van de kamer en de manier waarop het licht naar binnen valt spelen een rol. Hoe groot moet de eettafel zijn en waar komt die kast van duurzaam hout het beste tot zijn recht: alles krijgt een harmonieuze eigen plek in het geheel. We gaan op zoek naar rust en kiezen voor precies de juiste details.’’ Iedereen die houdt van karaktervol, eigenzinnig en authentiek wonen, kent vanzelfsprekend het bestaan van WinjeWanje al lang. De interieurzaak vol meubelinspiratie bestaat deze maand precies 13 jaar. ,,Ik vond destijds dat alle meubelzaken op elkaar leken en ik wilde met WinjeWanje laten zien dat het veel leuker is met je interieur uitdrukking te geven aan wie je bent’’, aldus Greetje Bosma. Het zal niemand zijn ontgaan dat de gevel van WinjeWanje Interieurs in de afgelopen tijd flink onder handen is genomen. De buitenkant van het pand past hierdoor veel beter bij de hoge kwaliteit van de meubelen en accessoires die er binnen te zien zijn en sluit beter aan bij de unieke stijlopvatting van Greetje Bosma en haar team.

Posted in Nieuws By Greetje Bosma

 

WinjeWanje Interieurs is een begrip geworden in het noorden. En daar zijn we trots op!

 

Het aanbod meubelzaken is in het noorden niet echt groot.

En WinjeWanje is niet zomaar een meubelzaak:

• Meer dan 2000 m2 wooninspiratie

Niet te groot en niet te klein en toch raak je bij WinjeWanje niet uitgekeken. Met meer dan 2000 m2 aan wooninspiratie ben je in onze meubelwinkel wel even zoet. Daarnaast verandert onze collectie regelmatig. Dus kom gezellig vaker langs.

• Niet op een grote woonboulevard

Uit de laatste consumenten onderzoeken blijkt dat de mensen de grote woonplaza’s en de onpersoonlijke woonsupermarkten moe zijn en weer kiezen voor de ‘kleinere’speciaalzaken.

Ben je op zoek naar een goede meubelwinkel? Houd je van kwalitatief uitstekende meubels? En word je graag geholpen door deskundig personeel? Twijfel dan niet langer kom eens langs, het WinjeWanjeteam van 6 kundige mensen heten je van harte welkom!

 

Posted in Nieuws By Greetje Bosma
Website realisatie: WebZakenAdvies