salontafel beam black vloerkleed tictac wandrek

NIEUWE COLLECTIE

Omdat we weer allemaal nieuwe meubels binnen hebben gekregen maken we ruimte in onze mooie showroom, daarom hebben we super mooie aanbiedingen die je ook nog eens direct mee kan nemen:

De nieuwe collectie

Maar.. WAUW.. wat hebben we weer mooie nieuwe meubels binnen gekregen. Heel divers! Om jullie alvast een idee te geven hebben we een paar mooie items voor jullie uitgezocht. Niet alleen om jullie alvast een impressie te geven en maar ook om jullie alvast een beetje nieuwsgierig te maken….

  • dressoir pure hout metaal
  • glaskast pure hout metaal zwart
  • tv meubel pure hout metaal zwart

Programma Pure

De kasten Pure zijn ware eyecatchers. Gemaakt van oud, massief teakhout en afgewerkt met stoere schuifdeuren van metaal. Deze schuifdeuren lopen op subtiele geleiders waardoor deze goed te verschuiven zijn.

  • beam black hout robuust
  • beam black hout robuust

Zwarte tafels

Het is een ware topper!! Deze zwarte meubels, stoer en chique tegelijk. Deze hebben dikke bladen van teakhout welke zwart zijn gebeitst. De randen zijn dan ook niet recht afgewerkt. Hierdoor krijgen de meubels een echte natuurlijke uitstraling.

Hebben we teveel gezegd?

Zijn jullie al nieuwsgierig geworden? Wij kunnen ons in ieder geval niet voorstellen dat jullie nu niét in de auto stappen en met gierende banden naar WinjeWanje Interieurs rijden!!

Om jullie nog meer shop mogelijkheden te geven, zijn de komende weken extra open:

elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00

Nieuwsgierig maar geen idee hoe jullie woonkamer in het nieuw te steken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze stylisten

Zien we jullie snel?

Share this post