Team WinjeWanje Interieurs bestaat uit een veelzijdige ploeg creatieve, gepassioneerde, gezellige mensen. Of het nou gaat om het geven van interieur advies, het stylen van onze showroom óf het brengen en plaatsen van onze meubelen bij je thuis; wij zijn van alle markten thuis. Er is één ding dat wij zeker allemaal met elkaar gemeen hebben, en dat is passie voor interieur!
Lees verder en leer ons kennen.

WIE IS GREETJE?

Maak kennis met Greetje, dé oprichtster van WinjeWanje Interieurs! Met veel vrienden, een liefdevolle familie & grote harige (hond) Bo telt zij zich helemaal rijk. In haar vrije tijd reist en leest ze graag.

Of je nu een lamp zoekt of een complete inrichting: Greetje denkt met veel passie en aandacht met je mee. Jouw vragen zet zij om in een mooi, persoonlijk en praktisch interieur. Door te kijken naar karakter en leefsituatie kan zij een aantal dingen laten zien waarvan je dan meestal al snel zegt: Yes, dit is het!

Beurzen, internet, magazines, reizen naar verre oorden; overal haalt Greetje inspiratie vandaan voor onze unieke collectie. WinjeWanje Interieurs weet je altijd te verrassen met meubels en woonaccessoires die je doen genieten. Zo blijven we uniek en ons zelf.


WIE IS JANET?

Maak kennis met Janet. Een blij ei uit Sint Annaparochie. Hondenmoeder van Rocco.
Van kleins af aan wist ze al dat ze iets met interieur wilde doen. Zij sleepte altijd met meubelen door het huis.

In september 2015 is Janet begonnen als stagiaire. Nu, 6 jaar later is zij assistent bedrijfsleider. Ze is een luisterend oor en een écht aanspreekpunt voor het team. Verder beheert zij de website en social media kanalen van WinjeWanje.

Het allerleukste aan haar werk vindt ze het afwisselende er van; geen enkele dag is hetzelfde! De ene dag houdt zij zich bezig met de website en social media, de andere dag geeft ze interieur advies in de showroom. Ze wordt er vooral blij van als klanten hun interieur dromen mogen waarmaken door middel van haar tips en adviezen.


WIE IS RICK?

Maak kennis met Rick: een oorspronkelijke Drentenaar die nu gesetteld is in Leeuwarden. In zijn vrije tijd wandelt hij graag, maar een avondje series kijken blijft ook zeker een favoriet.

Via de opleiding interieuradviseur is Rick in 2018 twee maal bij WinjeWanje terecht gekomen als stagiaire. Het beviel hem erg goed en is dan ook sinds juni 2020 officieel werkzaam.

Het fijnste aan het werken bij WinjeWanje Interieurs vindt Rick toch echt het team; ‘elke dag is een feestje’ zijn zijn woorden. Rick houdt zich bezig met bestellingen en logistiek. Verder onderhoudt hij het contact met de klanten en leveranciers. Wanneer dit alles op rolletjes loopt, houdt hij zich daarnaast ook nog bezig met styling en verkoop in de showroom.


WIE IS GRETHA?

Maak kennis met Gretha. Zij woont samen met haar man en 2 katten in Wouterswoude. In haar vrije tijd is ze heel graag bezig met haar eigen interieur en planten. Verder is ze een échte muziek fan. Ze speelt dan ook dwarsfluit en saxofoon.

Gretha werkt sinds afgelopen juni bij WinjeWanje en ze vindt het ontzettend leuk.
Vooral het geven van interieuradvies ligt helemaal in haar straatje, ze heeft hier dan ook een opleiding voor gedaan.

Ze wordt er super blij van wanneer er weer een tevreden klant de winkel uitloopt. Haar rol binnen het WinjeWanje team is voornamelijk het adviseren van meubels en accessoires. Verder houdt ze zich bezig met het stylen van de showroom en administratieve werkzaamheden.


WIE IS ANS?

Maak kennis met Ans uit Joure, de oudste dochter uit een druk ondernemersgezin. Een creatieve tevens zakelijke duizendpoot. Ze is moeder van twee zoons en gek op reizen: met Griekenland als favoriete eindbestemming.

Ze kent Greetje (eigenaresse) al vanaf de start van WinjeWanje. Dit begon ooit als zakelijk contact, maar dit veranderde in 2020. Sinds dat jaar is Ans officieel onderdeel van het WinjeWanje Team.

Het fijnste aan haar werk vindt ze de veelzijdigheid van het vak. Geen enkele ruimte is hetzelfde en ieder advies is dan ook perfect op maat gemaakt. De ene dag maakt ze tijd voor een interieur advies gesprek, en de andere dag staat ze in de showroom en houdt zij zich bezig met de styling.


WIE IS DANIEL?

Maak kennis met Daniel uit Sint Annaparochie. Daniël is 17 jaar oud en is een echte doorpakker.

In 2020 is Daniël, door zijn opleiding, bij WinjeWanje Interieurs beland als Stagiaire.

Samen met de andere mannen van logistiek, houdt hij zich bezig met het laden en lossen, bezorgen, het in elkaar zetten en het plaatsen van meubelen.

Het leukste aan zijn werk vindt hij het nauw contact met zijn collega’s.


WIE IS LISANNE?

Maak kennis met Lisanne, de laatste aanwinst van het team. Zij kwam er in Juni bij. Lisanne is geboren en getogen in Leeuwarden. Na 3 jaar in Londen te hebben gewoond, miste ze haar roots en besloot ze terug te keren naar huis.

Ze heeft altijd een passie gehad voor interieur en is dan ook helemaal in haar sas bij Winjewanje Interieurs! Sinds afgelopen Juni houdt zij zich niet alleen bezig met onze social media platformen. Ook voorziet ze onze klanten van interieur- en stylingadvies.

Het aller leukste vindt ze de afwisseling van social media en het adviseren en inspireren in de showroom. Haar twee rollen hebben dan ook erg veel met elkaar te maken. Het is leuk om te zien wanneer er mensen via social media bij ons de showroom binnenkomen!


WIE IS MARJAN?

Maak kennis met Marjan. Een écht mensenmens! Liefde voor de natuur. Iedere week zit ze fluitend op haar fiets naar WinjeWanje Interieurs. Ze heeft 30 jaar in de gezondheidszorg gewerkt en wilde een nieuwe uitdaging aan gaan.  

Deze uitdaging heeft uiteindelijk geresulteerd in het feit dat haar werkzame leven bestaat uit diverse banen en functies. Ze is niet alleen interieur stylist, ook ondersteunt zij zorg- en welzijnsorganisaties bij bouw, verbouw en inrichting.
Ook geeft ze fietstraining aan groep 3 & 4. Een bezig bijtje dus!

Klantencontact staat hoog in het vaandel bij Marjan. Ze helpt en inspireert met passie bij hun zoektocht naar een nieuwe inrichting. Hierbij mag ze graag haar kennis en creativiteit inzetten om samen met de klant een écht thuis te creëren.