Gratis Interieuradvies bij WinjeWanje Interieurs

Interieuradvies op maat bij WinjeWanje Interieurs Laat onze ervaren Stylistes je helpen bij het creëren van de perfecte thuis! We begrijpen dat het soms een uitdaging kan zijn om de juiste meubelen, maten en kleuren te vinden. Maar maak je geen zorgen, we staan voor je klaar om je hierbij te begeleiden.

Stel je voor, je hebt een prachtige bank en fauteuil gezien, maar je twijfelt welke kleuren het beste passen bij jouw interieur. Geen probleem, wij kijken graag met je mee! Stuur ons gerust foto’s en maten van je woonkamer en/of eetkamer. Aan de hand daarvan kunnen wij je persoonlijk advies geven.

Onze Stylistes maken een op maat gemaakt plan voor je, inclusief plattegrond met de juiste maten en een kleurenplan om het geheel af te maken. We streven ernaar om jouw interieur volledig naar jouw wensen te laten voelen – en dit alles met onze persoonlijke service!

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor advies op maat, meer informatie of om een afspraak te maken.

Interieurinspiratie

Laat je inspireren Bij WinjeWanje Interieurs in Leeuwarden vind je sinds 2004 de meest trendy meubelcollecties en accessoires. Onze showroom biedt het hele jaar door inspiratie en onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw ultieme droominterieur!

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, maar natuurlijk vooral voor de mooiste inspiratie beelden uit de winkel!