Gratis Interieuradvies bij WinjeWanje Interieurs

Onze Stylistes helpen u graag met het maken van de juiste keuzes!
Wij kunnen ons namelijk erg goed voorstellen dat het soms lastig kan zijn om de juiste combinatie in meubelen, maten en kleuren te vinden. Hier helpen wij dan ook graag mee.

Zo heeft u bijvoorbeeld een mooie bank en fauteuil gezien, maar weet u niet welke kleuren het beste bij u thuis passen.
Wij kijken graag met u mee! Neem daarom gerust foto’s en maten mee van de woonkamer en/of eetkamer. Aan de hand hiervan kunnen wij u een passend advies geven.
Ook kunnen kunnen wij hierbij een geheel interieur voor u samenstellen. Hierbij maken wij voor u een plattegrond voor de juiste maten en een kleurenplan om het geheel af te maken.
En dit alles doen wij GRATIS! Wij vinden het belangrijk dat uw interieur als thuis voelt, en hier dragen wij graag ons steentje aan bij!

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem voor passend advies, meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.

Interieurinspiratie

Bij WinjeWanje Interieurs in Leeuwarden kunt u sinds 2004 terecht voor de mooiste meubelen en accessoires. Zo vindt u het hele jaar door wisselende collecties bij ons in de winkel en helpen wij u graag bij het maken van de inrichting van uw dromen!

Laat u inspireren en doe de leukste woonideëen op bij WinjeWanje Interieurs. Kom hiervoor langs in onze sfeervolle showroom aan het Zuidvliet 84-100 te Leeuwarden.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, maar natuurlijk vooral voor de mooiste inspiratie beelden uit de winkel!

Ook heeft WinjeWanje een geheel eigen blog! Hier kunt u allerlei leuke berichten lezen over de nieuwste trends, handige tips voor het stylen van uw interieur, maar ook onze collecties komen hier aan bod. Benieuwd geworden?

Klik op de knop hieronder om naar onze blogpagina te gaan.
Veel leesplezier!