Interieur advies online, op afstand of aan huis!

Onze winkeldeuren zijn helaas gesloten. Maar interieur- en kleuradvies geven wij nog steeds! Dit is online mogelijk, maar ook op afstand via bijvoorbeeld videobellen of whatsapp. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor interieuradvies aan huis.
Wij zullen hiervoor altijd vragen om foto’s van uw interieur en een plattegrond van de ruimte(n).

Neem voor passend advies, meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.
Dit kan per mail naar: info@winjewanje.nl
Telefonisch: 058-2134967
WhatsApp: 0651690020
Maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via de bekende social media kanalen; Facebook en Instagram

WinjeWanje kiest voor kwaliteit

Woonwinkel WinjeWanje is een door het CBW erkende woonwinkel. Al onze meubelen en accessoires voldoen aan de hoogste eisen en worden goedgekeurd voordat ze het magazijn verlaten. Bovendien profiteer je van de maximale garantieperiode.

We bezorgen uw meubelen aan huis, zetten het product in elkaar en nemen alle overgebleven verpakkingsmaterialen mee. 
U kunt ook gebruik maken van onze gratis aanhanger.

Persoonlijk advies

Of je nu een lamp zoekt of een complete inrichting: wij denken in alles met je mee. Jouw vragen zetten we om in een mooi, persoonlijk en praktisch interieur. “Door te kijken naar karakter en leefsituatie kan ik een aantal dingen laten zien waarvan je dan meestal al snel zegt: Yes, dit is het!”
We geven je ook kleuradvies voor de muren, vloeren en stoffen. Neem gerust kleurstalen en vloerdelen mee zodat je ziet wat in jouw interieur past.

Wij maken van jouw huis een thuis

We gaan samen met jou om tafel zitten. Geen ingewikkeld gedoe met programma’s. We maken een duidelijke schets met de juiste maten.

Met een complete inrichting zet onze styliste bij jou thuis alle puntjes op de i. Denk aan:

  • Accessoires
  • Verlichting
  • Vloerkleden
Snelle levertijd

Al onze zitmeubelen worden gemaakt in Nederland.

Het resultaat? Een snelle levertijd.

Bezorgt bij jou thuis

En dan is er ook nog de mogelijkheid om de meubelen bij jou thuis te laten bezorgen. Je meubelen en woonaccessoires worden bij jou thuis uitgepakt en geplaatst. We zetten alles neer op de gewenste plek en nemen het verpakkingsmateriaal mee. Je geniet dus direct van je nieuwe interieur!

Onderhoud voor alle meubelen

Stoffen bekleding schoonmaken

Wij raden aan uw stoffen meubelen regelmatig te stofzuigen met een meubel opzet stuk. Het is ook aan te raden om regelmatig onder de kussens van banken en stoelen te stofzuigen. Ongemerkt verzamelt zich hier veel stof en vuil. Om de meubels te reinigen kan het beste met een vochtige microvezeldoek gedept worden. Als dit niet voldoende werkt, kunt u een vlekverwijderaar gebruiken in combinatie met een droge microvezeldoek. Wij werken met de producten van Oranje Furniture Care. U kunt bij ons zowel protector als cleaner kopen voor uw microvezel of textiele producten. Ook raden wij aan de meubelen minstens 1x per jaar in te sprayen met de Protector. Dit geeft een goede bescherming.

Leren bekleding verzorgen

Wij raden aan om uw leren meubelen regelmatig stof te zuigen, voornamelijk ook onder de kussens en in de plooien. Mochten zich vlekken voordoen dan raden wij een vlekverwijderaar aan. Wij werken met de producten van Oranje Furniture Care. U kunt bij ons zowel protector als cleaner kopen voor uw leren producten. Ook raden wij aan uw meubelen minstens 2x per jaar in te sprayen met de Protector. Dit geeft een goede bescherming. Geschuurd, geborsteld of geruwd leder is een robuuste en natuurlijke ledersoort met een mooie en warme uitstraling. Om uw leder mooi en schoon te houden, zijn de Leather Care Brushed Leather producten of Vintage Leather Lotion een uitstekende keuze. Deze unieke producten bevatten hoogwaardige middelen voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van uw leder. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie en vuil.

Houten meubels reinigen

Ieder hout heeft zijn werking en ieder hout verdient zijn verzorging. Om te beginnen raden wij aan om uw meubels schoon te houden, verwijder gemaakte vlekken op tijd. Wrijf altijd in de lengterichting van de houtnerf en gebruik niet een te natte doek. Een sopje met groene zeep is een goed middel om teak, acacia en mango meubelen te reinigen, te ontvetten en niet te laten veranderen van kleur. Het voordeel van groene zeep is dat het qua aanschaf niet duur is, het lekker fris ruikt en ontzettend goed werkt. Ook bij onze houten meubelen werken wij met de Oranje Furniture care producten.

Wood Sealer: Onbehandeld hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Een watergedragen kleurloze impregneerolie voor alle onbehandelde of gebeitste houtsoorten. Biedt optimale bescherming tegen water, olie en vet.

Wood Greenfix: Tropisch hardhout zoals teak of acacia is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden gebruikt u deze plantaardige meubelolie op basis van lijnolie voor geolied of onbehandeld hout. Beschermt hout tegen vocht en warmte, voorkomt vlekken en verbetert de slijtvastheid. De tafel krijgt hier een warme kleur van.