Meubelonderhoud

Meubelonderhoud online bestellen? Dat kan via de WinjeWanje webshop. We vertellen u graag meer over het verzorgen en schoonmaken van verschillende bekledingen.

Stoffen bekleding schoonmaken

Wij raden aan uw stoffen meubelen regelmatig te stofzuigen met een meubel opzet stuk. Het is ook aan te raden om regelmatig onder de kussens van banken en stoelen te stofzuigen. Ongemerkt verzamelt zich hier veel stof en vuil. Om de meubels te reinigen kan het beste met een vochtige microvezeldoek gedept worden. Als dit niet voldoende werkt, kunt u een vlekverwijderaar gebruiken in combinatie met een droge microvezeldoek. Wij werken met de producten van Oranje Furniture Care. U kunt bij ons zowel de Textile protector als Textile cleaner kopen voor uw microvezel of textiele producten. Ook raden wij aan de meubelen minstens 1x per jaar in te sprayen met de Protector. Dit geeft een goede bescherming.

Leren bekleding verzorgen

Wij raden aan om uw leren meubelen regelmatig stof te zuigen, voornamelijk ook onder de kussens en in de plooien. Mochten zich vlekken voordoen dan raden wij een vlekverwijderaar aan. Wij werken met de producten van Oranje Furniture Care. U kunt bij ons zowel Leather protector als Leather cleaner kopen voor uw leren producten. Ook raden wij aan uw meubelen minstens 2x per jaar in te sprayen met de Protector. Dit geeft een goede bescherming. Geschuurd, geborsteld of geruwd leder is een robuuste en natuurlijke ledersoort met een mooie en warme uitstraling. Om uw leder mooi en schoon te houden, zijn de Leather Care Brushed Leather producten of Vintage Leather Lotion een uitstekende keuze. Deze unieke producten bevatten hoogwaardige middelen voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van uw leder. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie en vuil.

Houten meubels reinigen

Ieder hout heeft zijn werking en ieder hout verdient zijn verzorging. Om te beginnen raden wij aan om uw meubels schoon te houden, verwijder gemaakte vlekken op tijd. Wrijf altijd in de lengterichting van de houtnerf en gebruik niet een te natte doek. Een sopje met groene zeep is een goed middel om teak, acacia en mango meubelen te reinigen, te ontvetten en niet te laten veranderen van kleur. Het voordeel van groene zeep is dat het qua aanschaf niet duur is, het lekker fris ruikt en ontzettend goed werkt. Ook bij onze houten meubelen werken wij met de Oranje Furniture care producten.

Wood Sealer: Onbehandeld hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Een watergedragen kleurloze impregneerolie voor alle onbehandelde of gebeitste houtsoorten. Biedt optimale bescherming tegen water, olie en vet.

Wood Greenfix: Tropisch hardhout zoals teak of acacia is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden gebruikt u deze plantaardige meubelolie op basis van lijnolie voor geolied of onbehandeld hout. Beschermt hout tegen vocht en warmte, voorkomt vlekken en verbetert de slijtvastheid. De tafel krijgt hier een warme kleur van.

You've just added this product to the cart: