De broek van meuke Albertje 1974

Daar heeft een mens in gezeten dat at en dronk, liefhad en van lekker slapen hield. En dit had ze aan d’r kont. Honderddrieëndertig keer heeft ze ‘m versteld, meestal goed in de kleur, maar na de dood van haar man heeft ze kennelijk gedacht: ‘Nu ziet toch niemand me meer in die broek’. Ze heeft een willekeurige bal stopgaren uit de la genomen en is onverschillig voor de kleur geworden.
Ik heb wel eens voordrachten voor vrouwenverenigingen gehouden. Dan liet ik die broek zien en dan zei ik: ‘Jullie lachen erom, maar je kijkt naar jezelf. Zo klein is een mens. Je hebt niets te zeggen bij je geboorte en even later verdwijn je, ogenschijnlijk, weer in ’t niet.’
Soms kwam er dan als reactie: ‘Ja, maar jij vereeuwigt jezelf met die dingen.’ Dat lijkt wel zo, maar als ik straks in ‘t niet verdwenen ben, dan heb ik daar toch ook niets meer aan, helemaal niets.

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 38,95

* Verplichte velden

Details

Hoogwaardige giclée kunstdruk

Dit schilderij van Jopie Huisman wordt als giclée geproduceerd met een geavanceerde 12-kleurenprinter die de pigmentinkten op het canvas of papier sproeit, laagje voor laagje.
Door dit grote kleurenspectrum en de hoge resolutie wordt het origineel heel dicht benaderd.
De gebruikte pigmentinkten zijn UV-bestendig waardoor er geen verkleuring kan ontstaan. De kleuren blijven dus altijd mooi en daarom geven we er onbeperkte garantie op!

Extra info

Artikelnummer JHMC1913
Materiaal Nee
Afmetingen Diverse Afmetingen
Website realisatie: WebZakenAdvies