Chill-Line Relaxfauteuils

Relaxfauteuils Chill-Line

Jullie kennen ze vast wel, die mooie royale relaxfauteuils?

Vele van jullie zullen gelijk zeggen ‘Ja zo’n grote stoel hebben mijn opa en oma ook staan’ of ‘die leeftijd heb ik nog niet, daar ben ik nog niet aan toe’!! Maar niks is minder waar, relaxfauteuils zijn niet meer de fauteuils die je bij je opa en oma in huis ziet staan. Bij Chill-Line zijn de relaxfauteuils compleet door een modernisering gegaan, tegenwoordig zijn het fauteuils voor iedereen.

Ook voor elke woonstijl is er een relaxfauteuil samen te stellen. Verschillende uitvoeringen, stof en leersoorten maken het dat er voor iedereen een relaxfauteuil is. Tegenwoordig zijn we meer thuis dan ooit, en zeg nou zelf, thuis is toch ook de fijne haven om na een dag hard werken ontspanning te vinden. Hoe lekker is het dan om heerlijk te relaxen in een fijne fauteuil die helemaal naar jouw wensen is samengesteld. Maar voor een gezellige filmavond leent een mooie relaxfauteuil zich ook uitstekend. Heerlijk de benen omhoog met de geïntegreerde voetensteun, welke met 1 druk op de knop, de ondersteuning biedt die je zoekt. 

Wij hebben een mooi assortiment uit de collectie van Chill-Line staan als het om relaxfauteuils gaat. We gaan jullie in deze blog meenemen in de wereld van de mogelijkheden en opties omtrent het ultieme relaxen.

Chill-Line collectie

De collectie van Chill_Line wordt geproduceerd op Nederlandse bodem en staat voor gegarandeerd luxe. We beginnen met ons voorstelrondje bij de stoere relaxfauteuil Luc.

Chill-Line relaxfauteuil Luc

Chill-Line Relaxfauteuil Luc Winje Wanje

Luc staat garant voor een hele avond ontspannen, de relaxfauteuil is draaibaar en door middel van tiptoetsen te verstellen in iedere gewenste stand. Heerlijk languit met de benen omhoog en/of relaxt achterover voor die powernap in de middag. Door het goede veersysteem, in combinatie met een dikke laag schuim, heeft deze relaxfauteuil een geweldig zitcomfort. Relaxfauteuil Luc is ook leverbaar met een losse accu waardoor deze ook draadloos te plaatsen is midden in een ruimte. Deze relax fauteuil kenmerkt zich door zijn vlotte stijl, helemaal van deze tijd.

Opties en mogelijkheden

Bij alle modellen van Chill-Line kan je zelf de afwerking qua naden en/of biezen kiezen zoals een open stoere vouwnaad lang of kort, een dichte kapnaad of een plat stiksel. Ook zijn er diverse poten mogelijk zoals een vierkante industriële stalen voet, een spinpoot of een ronde draaivoet. En laat je nou ook nog eens helemaal los kunnen gaan op de bekleding, kies voor een mooie zachte velours stof voor een chique blikvanger of kies voor de stoere Kenia leder om een robuuste stoere fauteuil te creëren. 

Voor nog meer comfort is er ook een fijn lende/hoofdkussen te verkrijgen. Met de band die eraan zit kan deze over de rugleuning gelegd worden, met de verzwaring die de band heeft blijft deze goed liggen. Tevens een fijn kussen om even als extra steun in de rug te leggen. De band kan weggestopt worden waardoor deze niet meer zichtbaar is. Het lende/hoofdkussen wordt in dezelfde keus mee gestoffeerd voor een mooi geheel.

Dan lichten we nog een andere variant toe, onze mooie Jesse, ook uit de collectie Chill-Line.

Chill-Line relaxfauteuil Jesse

Chill-Line Relaxfauteuil Jesse Winje Wanje

Dit is er toch 1 met het WAUW effect!! Een mooie robuuste fauteuil, fijn met zijn hoge armleuningen waardoor deze een goede steun biedt voor de armen. Ook de Jesse uit de Chill-Line collectie is er een met vele mogelijkheden. Stoffering, poot, stiknaad… alles kan en wees dan ook niet bang! Kies voor jouw eigen beleving en ga voor het ultieme comfort. 

We hebben er 2 uitgelicht maar voor alle relaxfauteuils uit de Chill-Line collectie geld, veel opties en mogelijkheden. Deliza, Alexia, Niek, Tom, Jesse, Luc, Merel en als laatste de Indy. Dit zijn alle fauteuils die we op showroom hebben staan maar er zijn nog meer mooie relaxfauteuils te verkrijgen via onze winkel.

 • Chill-Line relaxfauteuil Tom
 • Chill-line relaxfauteuil Deliza
 • Chill-Line relaxfauteuil Tom leder
 • Chill-Line relaxfauteuil Indy

Maar met de keus uit de verschillende Chill-Line relaxfauteuils en alle opties, ben je er nog niet natuurlijk! Want waarmee ga je de fauteuil laten stofferen?

Leer of stof?

Houdt je van een stoffen bekleding of gaat jouw voorkeur uit naar een leren relaxfauteuil? De keuze wordt deels beïnvloed door jouw leefsituatie en wensen. De keus kan gemaakt worden op basis van esthetische of praktische redenen. Zowel stof als leer hebben hun eigen voor en nadelen. We geven een korte lijst met een paar voordelen en nadelen, uiteraard ben je in onze showroom welkom om alle opties en mogelijkheden te komen bekijken en bespreken, wij staan voor jou klaar om alle vragen te beantwoorden. Want de keus is groot bij ons, we hebben namelijk veel verschillende stoffen en leersoorten, en tig van kleuren.

Leer

Voordelen van leer:

 • Gemakkelijk schoon te maken als er iets op geknoeid wordt.
 • Stevig materiaal, gaat lang mee.
 • Mooie look, juist ook als het meer gebruikt is, want dan krijgt het een wat meer doorleefd uiterlijk.

Nadelen van leer:

 • Goed onderhoud van leer is belangrijk om het mooi te houden.
 • Het materiaal kan in eerste instantie koud aanvoelen als je erop gaat zitten.

Stof

Voordelen van stof:

 • Stof voelt warm en zacht aan.

Nadelen van stof:

 • Vlekken zijn in sommige gevallen moeilijk te verwijderen daarom raden we aan de stof te behandelen met een beschermingslaag.
 • Sommige stoffen kunnen na verloop van tijd pillen.

Microleder (L60)

Neem de beste eigenschappen van stof en leer, samengevoegd in een!! Kies voor microleder, L60 bij ons genoemd. Om uit te leggen hoe je het best microleder kunt onderhouden, is het natuurlijk belangrijk om te weten waar het uit bestaat. Microleder L60 is namelijk een samengestelde bekleding van een microvezel bovenlaag met een doek van ledervezels als onderlaag. Dit wil zeggen dat er op een onderlaag van leder vezels die samengeperst zijn een microvezel bovenlaag wordt gelamineerd. hierdoor verkrijgt microleder L60 de originele dikte zoals dat ook is bij natuurlijk leer. Microleder L60 is een fijn, soepel materiaal met een hoog aaibaarheidsgehalte. De twee beste eigenschappen van microvezel en leder worden hierdoor samengevoegd en vormen zo een sterk geheel!

Enthousiast geworden?

Ok genoeg verteld, we begrijpen dat je aan de hand van onze blog enthousiast bent geworden! Op onze website kan je de opties allemaal terug vinden maar daarop zul je ook zien dat wij een aantal mooie relaxfauteuils uit de Chill-Line collectie uit voorraad kunnen leveren. Wil je morgen lekker chillen in een mooie relaxfauteuil?? DAT KAN!!

We zien je graag in de showroom voor een kleine test’rit’!!

Onze openingstijden zijn:

Maandag Gesloten

Dinsdag 10:00 – 18:00 uur

Woensdag 10:00 -18:00 uur

Donderdag 10:00 – 18:00 uur

Vrijdag 10:00 – 18:00 uur

Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Zondag Gesloten

Voor de actuele openingstijden op zon – en feestdagen verwijzen we je door naar onze website.

Share this post