1. Alle prijzen vermeld in de webwinkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De prijzen zijn met zorg samengesteld en worden voortdurend bijgehouden. In verband met mogelijke fouten en vergissingen moeten wij nadrukkelijk een voorbehoud maken voor alle prijzen. In geval van een prijswijziging nemen wij contact met u op.

2. Leveringen geschieden via FRL of PostNL. Verzend- en behandelingskosten verschillen per product en ziet u bij het afrekenen. Voor meer informatie kunt u de bezorgen en afhalen pagina raadplegen. Indien het pakket beschadigd is dient u meteen contact met ons op te nemen. (tel. 058 – 213 49 67). Bij zichtbare schade aan het pakket is het mogelijk om deze direct te weigeren. Alle artikelen worden gecontroleerd geleverd, in geval van gebreken dient u het artikel binnen 8 dagen gefrankeerd te retourneren met vermelding van de klacht en bijsluiting van de (kopie)factuur.

3. Verzending zal circa 2 werkdagen na ontvangst van betaling plaatsvinden. WinjeWanje Interieurs behoudt zich het recht voor om tot deelleveringen over te gaan, zodat een bestelling in 2 of meerdere zendingen wordt verzonden. Indien uw bestelling echter in enkele dagen volledig kan worden uitgeleverd, zal deze worden afgestuurd zodra alle artikelen voorradig zijn.

4. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd als deze binnen 14 dagen, gefrankeerd, onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons worden verstuurd. Het geld wordt na ontvangst van de goederen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, op uw bankrekening terug gestort.

5. WinjeWanje Interieurs kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor welke soort schade dan ook voortvloeiende uit het gebruik van geleverde artikelen en diensten.

6. Privacy: WinjeWanje Interieurs respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Kortingloods zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.