mustliving tonnen wit tafeltje plantenbak

Nieuwe accessoires!!

Met de jaargetijden veranderen ook de behoeftes die we hebben voor ons interieur. Immers, met de kerst zetten we allemaal massaal een kerstboom in huis, richting de avonden dat het weer eerder donker is komen de kaarsjes uit de kast en in de herfst worden de vloerkleden weer gezellig bij de bank gelegd. Maar ook in de zomer merk je dat mensen behoefte hebben aan andere accessoires en lichtere kleuren. En laten wij nou een mooie zomerse aanvulling hebben gekregen in onze accessoires lijn.

Lichte kleuren….

Een mooie serie van diverse accessoires met een zomerse uitstraling kan je deze lijn wel noemen. Een lijn die super mooi aansluit bij de wensen die we in de zomer hebben voor ons interieur. En overal toe te passen, een gaaf kruidenrek voor in de keuken maar ook super mooie tonnen die je zowel als tafeltje kunt neer zetten maar ook als plantenbak voor die mooie palm. Het is een brede collectie!!

  • kruidenrek wit licht bloemen
  • emmer accessoires wit licht bloembak
  • dienbladen wit licht

Gevlochten accessoires

Maar niet alleen de accessoires veranderen maar ook de materialen, zo naar de zomer toe zie je bijvoorbeeld veel gevlochten materialen in de accessoires. Kussens van mooi licht garen en wat dacht je van de Ibiza style wandpanelen? Pas dit toe in je interieur en je waant je gelijk in zomerse sferen.

Komen jullie snel zomer shoppen bij WinjeWanje Interieurs?

Zoals je ziet GENOEG KEUS om je interieur zomer klaar te maken! Wil je graag jouw interieur in die zomerse sfeer brengen maar weet je niet hoe? Kom gerust langs en wij helpen je hiermee. Je kunt ook een afspraak maken met één van onze stylisten dan maken we er samen een fijn geheel van.

Dienbladen MUST LIVING

Graag tot snel in Leeuwarden!

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 -18:00 uur
Donderdag 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

Share this post